KEVIN TRUDEAU MAGYARORSZÁG

Emeld a következő szintre az életed.

Kevin Trudeau életeket megváltoztató, nem hagyományos tanítási elveken alapuló Science of Personal Mastery Kurzusa végre magyarul is.

Neked mi hiányzik?

A legtöbb ember azt gondolja, hogy amint meglesz az, amit szeretnének, akkor azt csinálhatják amit szeretnének és aztán azok lehetnek akik szeretnének lenni.
 
Végső soron mindenki egy belső “hiányzó” érzést keres. Ez az érzés az egység, teljesség, öröm, boldogság, elégedettség és beteljesülés érzése.
 
A titok az, hogy LEGYÉL az aki szeretnél lenni ebben a pillanatban, még mielőtt meglesz vagy megcsinálod amit szeretnél.
 
Ha ezt megteszed, akkor meg fogod valósítani, amit szeretnél és ezt könnyedén és gyorsan fogod tenni. Legfontosabb, hogy minden pillanatban boldogabb leszel. Ahogyan a Dalai Láma mondja, “Az élet értelme a boldogság”. Ezt tanítja a Science of Personal Mastery kurzus.

Mit Tartalmaz a kurzus?

A kurzus megtanít arra, hogy hogyan hozd ki magadból a maximumot.

Konkrét gyakorlatias lépések

Minden egyes lecke pontosan követhető feladatokkal szolgál, így nem lesz nehéz fejlesztened magad.

Haladás hónapról-hónapra

Minden hónapban újabb lecke jelenik meg, így folyamatossá tudod tenni a fejlődésed.

Hiteles tanár

Kevin Trudeau tanításai a világ szinte minden országában bizonyították az eredményességüket.

Azonnal használható tudás

A dolgok amiket megtanulsz az életed minden területén azonnal hasznossá válhatnak.

Kik vagyunk mi?

A Kevin Trudeau Magyarország Facebook oldal alapítói, akik az élet több területén KT tanításai alapján értek el sikereket.

Varró Gábor

Varró Gábor vagyok, többszörös Crossfit bajnok, személyi edző és a Kevin Trudeau Magyarország egyik alapítója.

Kevin tanításait az életem számos területén alkalmazom.

Velem találkozhattok a fordításoknál, és ezt a kurzust is én fordítom magyarra. Mivel rengetegszer fordítottam már Kevint, így biztos lehetsz benne, hogy pontos, teljes és hiteles fordításokat fogsz a kurzusban találni.

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, sorozatvállalkozó, a Kevin Trudeau Magyarország egyik alapítója.

Szinte minden vállalkozásom azokon az ismereteken alapul, amiket Kevintől tanultam, és a tanításait az életem majdnem minden területén alkalmazom.

Van több online (https://ingatlan.academy , https://szalaitamas.hu) és több offline vállalkozásom is, és én biztosítom ennek a weboldalnak a technikai hátterét.

A rendszert igyekszek úgy kiépíteni, hogy a lehető legkényelmesebben és a lehető legmagasabb színvonalon tudjatok tanulni és fejlődni.

JELENTKEZÉS A KURZUSRA

Csak 5990 Ft/hó

Itt tudsz jelentkezni a havonta megjelenő fordításokra.

Silver

$59

A vásárlás menete:

1. Töltsd ki, hogy milyen névre állíthatjuk ki a számlát neked.

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus számládat. Kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

2. Találj ki egy felhasználónevet, és egy jelszót. Ezzel tudsz később bejelentkezni a Kurzus megtekintéséhez.

3. Kattints a “Fizetési mód kiválasztása” gombra.

4. / a: (Paylike) Kattints a “Tovább a fizetéshez” gombra.

Ebben az esetben felugrik számodra egy ablak, ami a Paylike biztonságos fizetési felülete, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Paylike neve a garancia.

4. / b: (Stripe) Írd be a bankkártya adataid, és kattints a Megrendelés gombra.

Ebben az esetben nem ugrik fel ablak, csak a Stripe biztonságos bankkártyás fizetését használod, de a bankkártya adataidat mi itt sem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Stripe neve a garancia.

5. (4/a esetén) Ha a Paylike-ot választod, az adatok megadása után kattints a “Fizetés” gombra

Amennyiben helyesen adtad meg az adatokat, úgy egy nagy zöld pipát fogsz látni a képernyőn. Ezt követően a köszönő oldalra irányítunk és elküldjük neked e-mailben a számlát valamint a rendelésed részleteit.

A beérkező jövedelem 20%-ából Kevin Trudeau Alapítványát támogatjuk. Így a feliratkozással ehhez is hozzájárulsz.

Vélemények

Ezt mondják azok, akik már részt vesznek a kurzuson:

Annyi önfejlesztő könyvet olvastam már, hogy azt hittem nem tudnak nekem újat mutatni. Tévedtem. Ez a kurzus zseniális. Ha tehetném gyorsabban is haladnék vele és még több időt fektetnék a tanulásba.

Tóth Árpád

Network Marketing vállalkozó

Kicsit szkeptikusan iratkoztam fel, de egyáltalán nem bánom a döntésem, hiszen sokkal többet nyertem a kurzussal, mint az a csekély ár, amit fizettem érte.

Varga Viktor

Egyéni vállalkozó, befektető

Engem egész egyszerűen az győzött meg, hogy a fiúk ezt nem kimondottan a pénzért csinálják, hiszen a teljes bevétel 20%-át Kevin kapja meg. Ráadásul felbecsülhetetlen értéket kapok a pénzemért.

Kiss Hanna

Egyéni vállalkozó, Kevin Trudeau rajongó

Gyakran Ismételt Kérdések

A kurzushoz egy zárt tagsági felületen férsz hozzá, az első leckét a vásárlás pillanatában már el tudod érni azzal a felhasználónévvel és jelszóval, amit a vásároláskor megadtál.

Igen, mivel az anyagok elsődleges célja a Kevin Trudeau Alapítvány támogatása.

Jelenleg már nem tartózkodik börtönben, és korábban is azért zárták be, mert olyan információkat osztott meg a vállalati világból, amit a pénzügyi elit nem nézett jó szemmel. Az információ eredményes, tehát ez nincs hatással az anyag minőségére. Sőt, nem véletlenül nem akarták, hogy beszéljen..

A kurzus részei Kevin eredeti szisztémája szerint, havonta 1 alkalommal jelennek meg.

A kurzus relatív időben jelenik meg mindenkinek. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy mikor csatlakozol, az első leckét fogod megkapni, és időarányosan fogsz a többihez hozzáférést kapni.

Egyrészt nagyon sok idő lefordítani egy ilyen tömény és tartalmas kurzust, úgy hogy a színvonalát megtartsa, másrészt pedig emellett más vállalkozásaink is vannak, amik az időnket igénylik. Már mi is nagyon vártuk a megjelenését, de sajnos csak most jutott rá időnk.

A kurzusra bankkártyás fizetéssel tudsz feliratkozni, a Stripe vagy a Paylike biztonságos rendszerén keresztül. Az adataidat nem tároljuk, és mindkét fizetési mód biztonságát, megbízhatóságát több formában teszteltük. Az előfizetésed 1 hónapra szól, és akkor indul az 1 hónap, amikor csatlakozol. (Tehát adott naptól pl.: 10-étől 10-éig szól.)

Mi úgy gondoljuk, hogy nem olyan hatalmas összeg jelenleg ennek az előfizetésnek az ára, hogy azt ne tudná BÁRKI megvásárolni.

Ráadásul, ha nem áldozol arra, hogy fejleszd magad, akkor hogyan várod el, hogy változzon az életed?

De itt egy ingyenes lecke, ami talán többet mond minden másnál:

“Ha azt akarod, hogy a dolgok változzanak az életedben, akkor változtatnod kell a dolgokon az életedben.” Kevin Trudeau

Érd el azt, amire igazán vágysz.